Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Уебинар за ползите от интелигентното осветление ще се проведе на 29 септември

12.08.2016   |   Предстоящо
 
Уебинар на тема "Подобряване на градските услуги чрез свързано осветление" ще се проведе на 29 септември от 17:00 часа. Участниците в уебинара, организиран от Philips, ще научат как цифровите решения за осветление могат да помогнат на бизнеса и потребителите да вземат участие в градското планиране и създаването на политики в областта с цел градовете да станат по-интелигентни, по-устойчиви и по-екологични. 
 
Цифровата революция радикално промени начините, по които потребителите комуникират с брандове и компании. В резултат хората очакват по-богати и по-интерактивни взаимоотношения с всички организации, включително и с градовете, в които живеят. Но обществените учреждения не възприемат бързо тенденцията за водене на диалог с гражданите.
 
За да се превърнат градовете в интелигентни, е необходимо те да се възползват от цифровите технологии. Интелигентната градска инфраструктура ще спомогне за еволюирането на традиционните методи за градско управление в нова парадигма с гражданско участие.
 
От уебинара ще научите как гражданите са готови да споделят данни, за да помогнат за подобряването на градските услуги, а експертите на Philips ще разкажат за опита си в управлението на богати на данни осветителни мрежи, които вероятно ще имат ключова роля в бъдещата градска среда.
 
Модератор на уебинара ще бъде Моника Уудли, редактор в "The Economist".
 
Регистрацията за уебинара е отворена тук.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   интелигентно осветление  

Област: Предстоящо  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...