Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

АТГ оборудва развоен център на Уолтопия с най-ново поколение LED осветление

13.09.2016   |   Реализации
 

АТГ продължава успешното си партньорство с фирма Уолтопия, за да оборудва с последно поколение LED осветление научно-изследователския и развоен център на компанията „Колайдер активити център”. За него Уолтопия е получила сертификат за инвеститор клас А. Сградата е разположена на стратегическо място в София Тех Парк.

АТГ реализира цялостното изпълнение на проекта по част електро и ще изгради цялото офисно и работно осветление според нуждите и високите изисквания на собствениците и наемателите на сградата, съобщиха от компанията. За доказаната компетентност на специалистите на АТГ, инвеститорът възложи разработката и изпълнението на професионалното художествено осветление на спортните зони в проекта, които са запазена марка и лицето на „Уолтопия” като световен лидер в производството на изкуствени стени за катерене.

В процес на разработка е и фасадното осветление на сградата, което ще бъде единствено по рода си, какъвто е и архитектурният проект на самата сграда.

От АТГ допълват, че при изпълнението на проекта са използвани висококачествени LED системи за осветление от най-ново поколение с цел още по-голяма ефективност и нисък енергоразход. Нововъведените технологии осигуряват до над 40% по-малко енергоразход спрямо масово използваните LED осветители на пазара.

     
Източник: АТГ

Ключови думи: АТГ   ATG   Уолтопия   Колайдер активити център   LED системи   София Тех Парк  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Beghelli
Kovas
ATG

Последно от Реализации

  РеализацииВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...