Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Inventronics представи второ поколение програмируеми EUD LED драйвери

20.09.2016   |   Технологии
 

Inventronics представи второ поколение програмируеми EUD LED драйвери, подходящи за външно осветление. Новите програмируеми LED драйвери за външно осветление съкращават периода от време за проектиране и производство, като предлагат по-голяма ефективност и защита от пренапрежение, съобщиха от компанията.

Подобрената серия на EUD продуктите има драйвери от 96 W, 200 W и 240 W, които са изключително гъвкави и позволяват множество комбинации чрез инсталирания програмен интерфейс. Това помага за значително намаляване на необходимостта от проектиране на нови LED драйвери за различни конфигурации.

Металният корпус позволява работа в трудни климатични условия като улично осветление или осветление в тунели. Освен защита от пренапрежение, устройствата имат и защита от късо съединение и твърде висока температура на LED модулите, осигурявайки по-лесна работа, по-голяма надеждност, както и по-дълъг полезен живот, допълниха от Inventronics.

От компанията предлагат три нови серии EUD драйвери: EUD-096S (90 W), EUD-200S (200 W) и EUD-240S (240). Всички са тествани при температура от 70°C и показват значително повече часове полезен живот. Всички серии могат да бъдат програмирани за 0-10 V и да осигурят отлична корекция на фактора на мощността,поясни Inventronics.

     
Източник: Inventronics

Ключови думи: Inventronics   EUD LED драйвери   EUD-096S   EUD-200S   EUD-240S   външно осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...