Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Osram пусна на пазара LED продукти с дистанционен контрол за иновативно автомобилно осветление

Osram пусна на пазара LEDambient Connect продукти с дистанционно управление за стилно автомобилноосветление. Моделите от серията LEDambient Connect са част от портфолиото на фирмата за иновативно автомобилно осветление.

Трите нови продукта LEDambient Tuning Lights Connect, LEDambient Pulse Connect и LEDambient Hybrid Connect допринасят за декоративно интериорно и екстериорно автомобилно осветление. Osram предлагат и LEDambient Connect приложение, от което могат да се контролират светлината, честотата на премигване и силата на осветяване на LED продуктите.  

LEDambient Pulse Connect, както и другите модели от серията LEDambient Tuning Lights Connect, могат да се настроят така, че да осветяват в ритъма на музикалната плейлиста, зададена в автомобила.

LEDambient Tuning Lights Connect предлага множество възможности за интериорно осветление, като създава подходяща атмосфера за приятно пътуване от различен тип, било то бизнес или пътуване за удоволствие, съобщават от Osram. Продуктът представлява LED залепящи се ленти с възможност за модификация на размера и избор на локация за поставяне - на централното табло, долу при краката или по ръба на покрива. LEDambient Tuning Lights Connect се захранват от запалката на автомобила с 12-волтов адаптор.

LEDambient Pulse Connect се зареждат направо от батерията. Лесни са инсталиране, а контролният модул се инсталира при двигателя.

Може да се избере локацията на инсталиране на светлините в автомобила. За екстериорно освтление, LEDambient Pulse Connect се инсталират около фаровете, като не пречат на разпределението на светлината.

LEDambient Hybrid Connect комбинира LED и халогенна лампа. Този модел представлява продукт, който усилва ефективността на фаровете, добавяйки им цвят във вътрешността. LEDambient Hybrid Connect се завинтват в основата на фаровете от вътрешната им страна.

Всички три модела предлагат светлина в различни цветове, както и пет различни модула.

     
Източник: Osram

Ключови думи: Osram   LEDambient Connect   LEDambient Tuning Lights Connect   LEDambient Pulse Connect   LEDambient Hybrid Connect  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...