Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips внедри софтуер за дистанционно управление на външно осветление - 27.09.2016

27.09.2016   |   Начало»Реализации
 
Philips внедри интелигентен софтуер за дистанционно управление на външно осветление CityTouch на Канарските острови, съобщиха от компанията. Софтуерът е внедрен в системи за улично осветление на трите канарски острова Санта Курс де Тенерифе, Лас Палмас де Гран и Коста Тегисе и управлява дистанционно пристанищното осветление.
 
Софтуерната система е екологосъобразна и осигурява висока енергийна ефективност. Новата софтуерна система регулира осветлението според нуждите на Канарските острови и осигурява онлайн проверка на данни за енергоразхода, както и получаване на сигнали при възникнал проблем.
 
На Канарските острови са инсталирани нови светодиодни осветителни тела, като общият процент на спестената енергия от използването на CityTouch и новите високоефективни осветителни тела надхвърля 80%, поясниха от компанията.
 
Софтуерът CityTouch вече е внедрен в различни системи за улично осветление в Южна Америка, Северна Америка, Австралия и голяма част от Европа, акцентират от Philips.

 

     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   CityTouch   енергийна ефективност   софтуерно приложение   дистанционно управление на осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...