Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Стенс обнови фасадното осветление на сградата на МО - 28.09.2016

28.09.2016   |   Начало»Реализации
 

Стенс извърши обновяване на фасадното осветление на сградата на Министерството на отбраната (МО) в София. Сградата се отличава със своята класическа архитектура, изключително популярна сред населението в цялата страна.

“В този етап от проекта са инсталирани LED фасадни осветители от ново поколение тип Wall washer, отличаващи се с висока ефективност и елегантен дизайн,”, съобщиха от компанията.

Корпусът на осветителя е изработен от алуминий с темперирано стъкло. Благодарение на поставената в него асиметрична оптика се постига малък ъгъл на разсейване, което прави осветителя пригоден за такъв тип фасади.

По време на изпълнението са преработени и луминeсцентни осветители с голяма консумация на електроенергия. В съществуващия им корпус са монтирани специални LED линейни осветителни тела тип греда с консумация от 20W.

Осветителите са изработени с огледален асиметричен рефлектор, в следствие на което е постигнато равномерно осветяване на барелефните орнаменти. “Изпълнението на проекта е съобразено изцяло с изискването за дискретно, несмущаващо и ненатрапчиво осветяване на фасадата.”, допълниха от Стенс.

Благодарение на високоефективното LED осветление e постигната консумация над 70% по-малко спрямо конвенционалното осветление.

     
Източник: Стенс

Ключови думи: Стенс   Stens   МО   фасадно осветление   енергийна ефективност  

Област: Реализации  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...