Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Lumileds представи Luxeon 5050 за външно и вътрешно насочено осветление

Lumileds представи на пазара многочипови мощни светодиоди Luxeon 5050 за външно и вътрешно индустриално и насочено осветление. Светодиодите се отличават с висока яркост и ефективност, което позволява на проектантите на осветителни системи да намалят броя на светодиодите и следователно да изградят по-ценовоефективни осветителни системи.

При работа в системи за външно осветление Luxeon 5050 предоставят светлинен добив 155 lm/W при стандартен постоянен ток 160mA (цветна температура 4000 K, индекс на цветопредаване 70 CRI) и 180 lm/W при 80 mA. Ако светодиодите се използват за вътрешно осветление, и по-конкретно в спот-системи и подово осветление, те предлагат светлинен добив 130 lm/W при постоянен ток 160 mA (цветна температура 3000 K и индекс на цветопредаване 80 CRI).

Luxeon 5050 се предлагат с различни цветни температури (от 2700 K до 5700 K) при индекс на цветопредаване 70, 80 и 90 CRI. Светлинният източник може да се захранва с напрежение 24 V, което позволява във всички светодиодни осветителни системи да се използват високоефективни драйвери, които се предлагат срещу ниска цена.

Корпусът на Luxeon 5050, който е пригоден за повърхнинен монтаж, е устойчив срещу топлина (термично съпротивление 1,9 K/W), затова и не е необходимо допълнително управление на температурата. Също така, светещата повърхност на светодиодите Luxeon е малка (4,6 mm), което опростява проектирането на оптични системи и улеснява достигането на висок интензитет на светлината.

“Luxeon 5050 са перфектният избор за външно осветление и насочено осветление, за които са необходими високоефективни осветителни тела срещу ниска цена и прецизно управление на светлинния поток", коментира Иван Цой, продуктов мениджър на компанията.

 

     
Източник: Lumileds

Ключови думи: Lumileds   Luxeon 5050   външно осветление   вътрешно осветление   насочено осветление  

Лумекс Лайтинг
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Технологии
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...