Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Osram придобива Novitа Technologies - 11.10.2016

11.10.2016   |   Начало»Бизнес
 

Osram приключи успешно придобиването на Novitа Technologies – американски производител на LED модули за автомобили, използвани предимно за стопове, фарове за мъгла и дневни светлини. С този ход Osram ще разшири позицията си на американския пазар за автомобилно LED осветление.

“Успешното приключване на сделката е стъпка напред в нашата стратегия за засилване на водещата ни позиция в автомобилното осветление и разширяване на бизнес портфолиото ни с LED продукти за автомобили”, коментира Ханс-Йоаким Швабе, изпълнителен директор на подразделението за специализирано осветление в компанията. Novitа Technologies ще бъде част от подразделението за специализирано осветление на Osram, което включва както автомобилно осветление, така и осветление за професионално и индустриално приложение.

“От няколко години насам Novita Technologies е лидер на пазара за автомобилно LED осветлениe”, коментира Майк Инковрая, изпълнителен директор на компанията, който ще продължи да заема същия пост и след придобиването от Osram. “Уверени сме, че този ход ще ни осигури инструментите, ресурсите и подкрепата, от които се нуждаем, за да продължаваме да градим успех, и очакваме с радост да работим заедно с новите си колеги от Osram”, допълва той.


Novitа Technologies е основана през 2007 г. През последните три години компанията отбелязва успешно развитие и има богат опит в проектирането и производството на LED модули.
 

     
Източник: Osram

Ключови думи: Osram   Novità Technologies   бизнес развитие   автомобилно LED осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...