Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Оsram оборудва площад Св. Петър с модерно LED осветление - 24.10.2016

24.10.2016   |   Начало»Реализации

Немският производител на продукти и услуги в областта на осветлението Osram оборудва площада “Св. Петър” във Ватикана с модерно LED осветление. Еладиа Пулидо, изпълнителен директор на дивизията Osram LS (Lighting Solutions) коментира, че в допълнение към иновативните решения по отношение на осветлението, част от отговорностите на Osram включвала инсталирането на осветителните тела по такъв начин, че да застанат деликатно спрямо цялостната визия на площада. Друга важна част от проекта изисквала доставените осветителни продукти да са високоефективни и екологосъобразни.

За проекта Ватикана е задала изисквания от 120 lx осветеност на площада през нощта с цел безопасност и комфорт на постителите на площада. На тази светлина те ще могат дори да четат при различни тържествени събирания. Инсталирани са общо 132 площадни LED лампи, които предлагат достатъчно силна светлина и хомогенна осветеност за отвореното елипсовидно пространство от 48 000 кв.м. Лампите са оборудвани с професионална контролна система DALI и са с цветна температура 4000 К (неутрално бяло).

Това е втората голяма поръчка, която Osram изпълнява по сграда с религиозни функции в Италия. През 2014 г. те оборудват Сикстинската капела с LED осветление от последно поколение.
 

     
Източник: Osram

Ключови думи: Osram   LED осветление   Италия  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...