Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Оsram придобива дял от софтуерния производител Tvilight - 09.11.2016

09.11.2016   |   Начало»Бизнес
 

Оsram ще разшири опита и специализацията си в производството на смарт системи за външно осветление за градове, придобивайки дял от холандския софтуерен производител Tvilight, съобщиха от пресцентъра на немската компания. Производителят на осветителни тела и технологии ще притежава 47.5 % от Tvilight, която предлага сензорни технологии, софтуери за смарт управление на осветление в градовете и други иновативни решения.

Придобивайки дял от Tvilight, Osram ще може да отговори на нарастващите нужди за интелигентни решения за осветления в градовете. Мрежово свързаното интелигентно осветление е една от главните цели на дивизията Osram Lighting Solutions (LS). Osram вече има водеща позиция в разработката на продукти и услуги за външно осветление за градовете. Добавяйки продуктите на Tvilight, Osram LS ще допринесе значително за подобрението на предлаганите продукти и услуги за външно градско осветление. “Софтуерните решения на Tvilight са най-оптималното разширение на нашите продукти”, каза Еладиа Пулидо, ръководител на  Osram LS.

”Много се радваме, че влизаме в стратегичско партньорство с Osram, международна група с над 100 години опит и отлично качество в технологиите за осветление. Заедно с тях ще продължим да доставяме IoT интелигентни решения за осветления, трансформирайки по този начин урбанистичната инфраструктура и подобрявайки живота на гражданите”, коментира Чинтан Шах, основател и изпълнителен директор на Tvilight.
 

     
Източник: Osram

Ключови думи: Osram LS   Osram   Tvilight   външно осветление   градско осветление   софтуерни системи за управление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...