Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Организират LED Expo Benelux 2017

08.02.2017   |   Предстоящо
 

Вече тече подготовката за четвъртото издание на изложението, което LED Expo Benelux 2017, което ще се проведе на 8 и 9 февруари 2017 г., съобщиха организаторите.

LED Expo Benelux 2017 ще се проведе в бизнес центъра Brabanthallen Den Bosch в Холандия и ще представи най-новите технологии и продукти на производители от Холандия, Люксембург и Белгия, както и от други компании.

LED Expo Benelux е най-голямата търговска платформа за интелигентно осветление и дизайн в Холандия. Тази година изложението ще разшири броя посетители като включи голяма част клиенти от съседните страни Белгия и Люксембург.

LED Expo Benelux 2017 ще предостави възможност за лични срещи с над 5000 архитекти, дизайнери на осветление, консултанти и представители на фирми за осветление, собственици на сгради и управители, както и с други професионалисти и потребители.

Програмата на изложението се състои от търговско предлагане на LED лампи, осветителни тела, компоненти и пълни решения за осветление на частни и обществени пространства, както и на консултантски услуги в областта на интелигентното осветление.

Заедно с LED продуктите, изложението ще предостави бизнес възможности за дизайнери и консултанти, както и продукти и услуги в областта на сградната автоматизация. Изложението предлага крайни продукти и услуги за клиента.

За повече информация и контакт с организаторите можете да посетите сайта на LED Expo Benelux.

 

 

     
Източник: LED Expo Benelux

Ключови думи: LED Expo Benelux   продукти за осветление   търговски изложения  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...