Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Училище за осветление в рамките на изложението Surface Design Show

07.02.2017   |   Предстоящо
 

В рамките на изложението за интериорен и външен дизайн Surface Design Show, което ще се проведе между 7 и 9 февруари 2017 г.в Лондон, ще протече и четвъртото издание на Училището за осветление (Light school).  Училището за осветление се провежда с подкрепата на Института на професионалистите в областта на осветлението (ILP) и включва лекционни часове, практически занимания и представяне на продукти в областта, както и разпространение на малък вестник, който обобщава събитието.

Практическата част от училището за осветление ще осигури информация за архитекти и дизайнери относно последните иновации в областта. Ще бъдат представени продукти и технологии от компании като Applelec, Factorylux, Selux и др.

Лекциите ще засегнат различни теми, свързани с новостите в осветлението за търговски сгради, хотели и други институции. Някои от тях са “Осветление за помещенията за учене: повече от просто силна светлина”, “Осветлението като материал за рисуване/боядисване”, “Контрол върху усещанията на гостите: как осветлението може да повлияе на посетителите на сградата”, “Осветление, подпомагащо здравето” и др.

Повече информация и възможност за онлайн регистрация можете да откриете тук.

 

     
Източник: Surface Design Show

Ключови думи: Вътрешно осветление   външно осветление   публично осветление   търговски сгради   Surface Design Show   Light School  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...