Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Samsung пусна на пазара светодиоди за осветление на стадиони - 13.12.2016

13.12.2016   |   Начало»Бизнес
 

Samsung пусна на пазара светодиоди с виока мощност за осветление на стадиони и други пространства тип арена. Новият пакет светодиоди LH351D е на ниска потребителска цена и е базиран на керамична технология. LH351D.

Отличителното за серията е, че предоставят по-голяма производителност при по-дълготрайни периоди на осветление в сравнение с други подобни продукти и че осигурява висока ефективност от 179 lm/W (при 85°C и цветна температура 5000 K). Това прави LH351D съвместим с DLC 4.0 Premium изисквания. Работейки с максимално напрежение от 3 А, LH351D може да покрие между 3 и 10 W.

Новият светодиод на Samsung е на пазара във всички цветни температури (от 2700 К до 6500 К) и с висок индекс на цветопредаване (CRI ≥ 90).

Новата серия светодиоди е част от приоритетната дейност на Samsung Electronics за подобряване на керамчините светодиоди за индустриални приложения. Напоследък Samsung Electronics засилва позициите си в предлагането на разширена гама от работно напрежение и продукти с по-добра производителност.

По-обширната гама на светодиоди с висока мощност дава възможност на проектантите на LED осветление да оптимизират работата на осветителните тела, като се добавят качество, ефективност и по-голяма гъвкавост при проектиране, съобщават от компанията.

LH351D идва с LED лампи с висока мощност, с което може да се осигури пълно покритие на всички видове приложения, които изискват осветление с висока интензивност.

     
Източник: Samsung Electronics

Ключови думи: Samsung Electronics   LH351D   осветление с висока мощност   осветление за стадиони  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...