Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Osram представи декоративни LED лампи за улично осветление - 13.12.2016

13.12.2016   |   Начало»Технологии
 

Osram представи нови, декоративни лампи DL 30 LED за градско осветление в паркове, на площади или в жилищни райони. DL 30 LED покрива всички основни изисквания на общини и архитекти, които търсят иновативни функции, съчетани с висококачествен дизайн с цел модерно и вдъхновяващо проектиране градска среда.

С различни варианти на разпространение на светлина новите осветителни тела DL 30 LED са енергоспестяващо и целесъобразно осветление за градско осветление. Отличителна характеристика на телата е нова асиметрична технология, която позволява по-голямо разпространение на светлината, особено при кръстопътни зони. Така, когато DL 30 LED е монтирано на две улици, ефективно осветява и двете.

Дизайнът на осветителното тяло е с модерен, минималистичен вид, позволявайки ненатрапчиво сливане с градска среда от всякакъв тип. През нощта светлинният поток изглежда като мек път, който ръководи движението, а не като отчетливи и отделни светлини, идващи от улични лампи.

С този продукт Osram въвеждат и подобрена контролна технология, която удължава полезния живот и намалява разходите за осветление. Светлинният поток е по-силен и е независим от климатичните условия на средата, поясняват от компанията.

     
Източник: Osram

Ключови думи: Osram   външно осветление   градско осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...