Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ковас обнови осветлението на стадион Локомотив в Горна Оряховица

Фирма Ковас, която има дългогодишен опит при доставка и монтаж на професионално осветление за спортни обекти и съоръжения, достави на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица 168 нови металхалогенни прожектори, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от офиса на компанията.

Фирмата е изработила и реализирала проект за подобрение на осветлението на стадиона във връзка с поръчка на Министерството на младежта и спорта за обновяване на осветлението на стадиона.

Обновяването на осветлението на терена на стадиона е по проект на Министерството на младежта и спорта за осигуряване на необходимата осветеност, покриваща изискванията за ниво "С" на UEFA Stadium Lighting Guide 2016 за предварителните кръгове в Шампионска лига и Лига Европа.

Новата осветителна система на стадиона има четири режима: официална среща с телевизионно заснемане, официална среща без телевизионно заснемане, режим тренировка и режим поддръжка (почистване).

След реализацията на проекта е постигната средна осветеност на терена над 1200 lx, като са изпълнени всички норми за равномерност на осветеността на терена, както и нормите за заслепяване, съобщават от компанията. Поставените прожектори са с цветна температура 6000 К.

Качеството на изпълнения проект за осветление на стадион "Локомотив" - Горна Оряховица от страна на Ковас е потвърдена от експертна оценка на БФС, уточниха от компанията.
 

     
Източник: Ковас

Ключови думи: Ковас   осветление за спортни обекти и съоръжения   стадион Локомотив – Горна Оряховица  

Област: Реализации  

Лумекс Лайтинг
Light+Building 2024
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Реализации
Light+Building 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...