Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

RayVio пуска на пазара ултравиолетов светодиод с мощност 60 mW за дезинфекция и стерилизация - 12.01.2017

12.01.2017   |   Начало»Технологии
 
Разработчикът на иновативни технологии за здравеопазване и хигиена RayVio пуска в масово производство ултравиолетов светодиод с мощност 60 mW за дезинфекция и стерилизация. Иновативният светодиод от серията XP може да се използва в критични медицински решения за опазване на общественото здраве.   
 
Ултравиолетовият светодиод може да се използва за дезинфектиране на течаща вода, на цели стаи, както и за пречистване на домакински уреди и медицински апарати безопасно и ефективно, без да се прибягва до чупливи и опасни живачни лампи. Изпитванията на производителя сочат, че дори упоритите стафилококови бактерии биха могли да се обезвредят.  
 
"Световните нужди от чиста вода и защита от инфекциозни болести са неотложни", коментира д-р Дъг Колинс, технически директор на RayVio. "Независимо къде са – в Китай, Индия, Бразилия, Африка или САЩ – хората ще продължават да се разболяват и да умират заради бактерии и вируси. Твърде често хората не разполагат с инфраструктурата, търпението и инструментите, за да забавят или спрат разпространението на бацилите", допълва той.
     
Източник: RayVio

Ключови думи: RayVio   ултравиолетов светодиод   дезинфекция   стерилизация   живачни лампи  

Област: Технологии  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...