Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

БНКО организира семинар „Енергийни проблеми и осветителна техника“

08.02.2017   |   Бизнес
 
Българският национален комитет по осветление (БНКО) ще проведе национален семинар на тема "Енергийни проблеми и осветителна техника".
 
Семинарът, организиран съвместно с Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски”, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) – Регионална колегия София и Браншовата камара по светодиодни технологии в осветлението, ще се състои на 21 февруари т.г. (вторник) от 14:00 часа в аула "Максима" на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски”.
 
Основни теми по време на семинара ще бъдат новото матрично представяне на международната система единици SI, създадено от маг. физ. Николай Александров – началник отдел „Оптика, акустика и вибрации” в ГД НЦМ на БИМ, както и новите технологии за производство на електрическа енергия Lenr-Sun Cell с нулеви емисии на парникови газове.
 
Паралелно със семинара БНКО планира да проведе общо събрание на Управителния съвет, което ще стартира от 16:00 часа. По време на събранието ще бъдат представени отчет за дейността на сдружението за периода 2014 – 2016 г. и отчет на Контролния съвет за финансовата дейност на БНКО. Също така, очаква се Управителният съвет да освободи свои членове и да избере председател, заместник-председател, секретар, Управителен съвет и Контролен съвет на организацията.
     
Източник: БНКО; Снимка: МГУ

Ключови думи: БНКО   осветителна техника   Lenr-Sun Cell   светодиодни технологии   SI  

Област: Предстоящо  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПроектиПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеБизнесОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...