Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Високоефективните осветителни тела ще бъдат акцент на Smart Cities 2017 - 09.02.2017

09.02.2017   |   Начало»Бизнес
 

Осветителни тела за улично и индустриално осветление с висока енергийна ефективност и интелигентни системи за управление на уличното осветление ще бъдат основни акценти на международната изложба и конференция Smart Cities (7–9 март, София). Това съобщиха за Lighting-Bulgaria.com организаторите на събитието Виа Експо.

Вниманието на представителите на общините и производствените предприятия, които се стремят да оптимизират разходите си за поддръжка и електроенергия, свързани с осветлението, ще бъде привлечено от светодиодни осветителни тела за интериорна и екстериорна употреба, улично и парково осветление.

Сред другите експонати може да се видят:

  • Леки фотоволтаични покривни панели, много устойчиви на въздействието на градушка и статично натоварване;
  • Интелигентни системи за управление на уличното осветление;
  • Система за прогнозиране, балансиране и управление на небаланси, производствени графици и отчети в производството и потреблението на ел. енергия. Софтуерът позволява ефективно използване на запаси на ресурси.
  • Управление на събирането на отпадъци, базирано на облачните технологии. Тази услуга помага на общините, фирмите за събирането на отпадъци и гражданите да бъдат информирани по отношение на различните процеси при събирането на отпадъци.

В еднодневната конференция ще бъдат разгледани елементите на интелигентните градове – осветление, управление на отпадъци, измерване, транспорт и мобилност.

Замяната на конвенционалните крушки с LED системи и комбинирането на уличното осветление с възможности за комуникация и наблюдение не само драстично намаляват консумацията на енергия и цялостните оперативни разходи на града, но и генерират приходи за финансиране на трансформацията и модернизацията на градската инфраструктура.

Паралелни събития на Smart Cities ЕЕ и ВЕ (Енергийна ефективност и възобновяема енергия) и Save the Planet (Управление на отпадъци)

Повече информация за изложението може да откриете тук, а за участие в конференциите може да се регистрирате тук. За да посетите изложението, първо е необходимо да се регистрирате тук.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Smart Cities 2017   улично осветление   индустриално осветление   светиодно осветление   парково осветление   системи за управление  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...