Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

13-ото издание на ExpoLight Minsk ще се проведе през октомври - 10.10.2017

10.10.2017   |   Начало»Предстоящо
 
От 10 до 13 октомври т. г. в беларуската столица Минск ще се състои 13-ото издание на специализираното международно изложение за осветителна техника ExpoLight. Четиридневното събитие ще представи новостите в индустриалното вътрешно и външно осветление, уличното осветление, фенерите, светофарните уредби и професионалните осветителни технологии за сцени, театри и дискотеки и др.
 
"ExpoLight Minsk 2017 по традиция е насочено към водещите международни и местни производители на компоненти, материали и технологии за осветителната индустрия и енергийния сектор, както и специалистите в сферата на електротехниката и енергоспестяващите технологии. Днес форумът е един от най-големите в своя сегмент в Общността на независимите държави и сред Балтийските страни", поясняват организаторите от беларуската компания Technics and Communications (T & C).
 
Сред темите, които ще бъдат засегнати по време на панаира, са и: осветителни тела за битови и офисни приложения; енергоспестяващи технологии в индустриалното и битово осветление; осветителни ефекти и рекламно осветление; аварийно осветление; електронни компоненти за осветителната индустрия и др.
     
Източник: T & C

Ключови думи: T & C   ExpoLight Minsk   осветителна техника   осветителна индустрия  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...