Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Усъвършенствана серия за улично осветление акцент в участието на Лидер Лайт на ЕЕ и ВЕ - 01.03.2017

На предстоящото издание на Изложбата за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, което ще се проведе от 7 до 9 март в Интер Експо Център, фирма Лидер Лайт – България ще представи високоефективни улични, офис и индустриални осветители, информират от компанията. Основен акцент се поставя върху усъвършенстваната серия осветители MAG-3 за улично осветление, които постигат светлинен добив над 130 lm/w.

"Едно от предимствата на патентования корпус е липсата на радиаторни оребрения с цел избягване на замърсяванията от прах и други, и постигане на по-добрите показатели при топлоотнемането. Той е съставен от две нива, като захранващият блок е конструктивно отделен от модулите със светлоизточници с цел независимо охлаждане", разказват от Лидер Лайт.

MAG-3 намират приложение за осветяване на улици и магистрали, железопътни гари, спирки, паркове и други открити площи. Серията предоставя възможност за избор между три вида светоразпределителни криви в зависимост от нуждите за използване.

     
Източник: Лидер Лайт

Ключови думи: Лидер Лайт   улично осветление   индустриални осветители   офис осветление   MAG-3  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Технологии
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...