Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Професионални светлинни решения от Z-Light

16.03.2017
 

През 2016 година Z-Light стана официален партньор и представител на световния производител на осветление Zumtobel Group за територията на България.
Zumtobel Group е водеща глобална компания в областта на иновативните решения и компоненти за осветление:

 • Световен лидер за цялостни светлинни решения за открити и закрити пространства с различни приложения;
 • Повече от 50 години, компанията разработва иновативни и енергоефективни осветителни тела, които отговарят на най-високите  изисквания за икономическа ефективност, съвместимост с околната среда и естетически критерии;
 • Като лидер в иновациите, Zumtobel Group предлага широка гама от стандартни и премиум осветителни тела, както и системи за управление на осветлението за различни професионални области като спортни зали и стадиони, промишлени и офис сгради, фасади и паметници на културата.

Със своите марки – Zumtobel, Thorn, Tridonic, acdc и Reiss, групата предлага на своите клиенти по целия свят широк спектър от продукти и услуги.
В бизнеса с осветление групата е лидер на европейския пазар с марките Thorn, Zumtobel и acdc.
Reiss е специализиран производител на осветителни тела с висока степен на защита и работа в потенциална експлозивна среда.
Чрез марката Tridonic, Групата има водеща роля в световен мащаб в производството на LED модули, драйвери, захранвания, датчици, сензори системи за контрол и управление на осветлението.

Като основен партньор на Zumtobel Group, Z-Light разполага с висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на осветлението.
Компанията се развива в следните основни направления:

 • Внос и продажби на осветителни тела и решения;
 • Светлинно проектиране, измервания, одити и пълен инженеринг за намаляване на енергопотреблението;
 • Светотехнически калкулации и технико-икономически (ROI) анализи и консултинг;
 • Възможност за финансиране на енергоефективни проекти за осветление.


Нашата цел е да предоставяме високотехнологични продукти и иновативни светлинни решения с общо и специализирано предназначение с широко приложение в индустрията, обществени, жилищни и офис сгради и т.н., както и компетентни консултации така, че да отговорим на очакванията и изискванията на нашите клиенти.
Предлагаме голямо разнообразие от енергоефективни LED осветителни тела, интелигентни системи за управление, както и комплексни решения за изграждане, подмяна и оптимизиране на конвенционално осветление – интериорно, екстериорно, индустриално, парково, районно, улично, фасадно, акцентно, художествено и декоративно осветление.

За кратко време станахме основен доставчик на водещи предприятия в леката и тежката промишленост, където са налице безкомпромисни изисквания за енергоефективност, качество на светлината, надеждност и дълъг експлоатационен живот при екстремни условия.
Предпочитани партньори сме и за инженеринговите и инсталаторски компании, както и успешно работим с известни дизайнери и архитекти в областта на интериорните светлинни решения, където освен техническите параметри, дизайнът и комфортът са от съществено значение за клиентите.
Фокусираме се върху енергийната ефективност и решения за осветление, свързани с опазването на околната среда. Светодиодните решения, които предлагаме помагат за намаляване емисиите на CO2 и минимизират необходимостта от изграждане на нови енергийни мощности.
Основните предимства на нашите продукти са следните:

 • Произведени са от международно утвърдени компании, съгласно действащите стандарти и изисквания на ЕС;
 • Дълъг експлоатационен живот;
 • Максимален качествен светлинен поток и отличен термичен мениджмънт;
 • Уникален дизайн;
 • Лесен монтаж, инсталация и последващо обслужване;
 • Разполагат с всички необходими сертификати и техническа документация;
 • Пълна гаранция от 5 г. и следгаранционна поддръжка.


Подхождаме индивидуално към всеки проект, съобразявайки се с конкретната специфика и изисквания. Голямото разнообразие от иновативни продукти, както и квалифицираният ни екип ни позволяват да предоставим на нашите клиенти професионални светлинни решения и консултации от концептуално ниво, през имплементиране на подходящите осветителни тела, до качествена реализация на проектите.
В състояние сме да подпомогнем нашите клиенти и партньори на всеки един етап от техните проекти - от първоначалното обследване и изготвяне на светотехнически изчисления до последващи доставки, монтаж и инсталация, както и възможности за гъвкаво финансиране на база обоснован анализ за възвръщаемостта на инвестицията.
Стремежът ни е да поддържаме постоянна комуникация с клиентите си по всички възникнали въпроси, както и да им бъдем полезни с компетентни консултации в областта на осветлението.
Поемаме отговорност за постигане на цялостната им удовлетвореност, като постоянно подобряваме всички аспекти от дейността на компанията.

     
Източник: Z-Light

Ключови думи: Z-Light   Zumtobel   Thorn   Tridonic   acdc   Reiss  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...