Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Smart Lighting 2017 през май ще акцентира върху новостите в свързаното осветление - 31.05.2017

31.05.2017   |   Начало»Предстоящо
 

На 30 и 31 май т. г. в Хамбург ще се проведат международната конференция и изложение Smart Lighting 2017, които ще представят най-интересните новости в областта на свързаното осветление.

Акцент по време на форума ще са най-съвременните свързани осветителни системи, решения и услуги, базирани на тази нова парадигма. Платформата ще постави фокус върху разработките, предизвикателствата и възможностите в областта, както и върху потенциала за повишаване на енергийната ефективност, преходът към светодиодните технологии и дигитализацията на осветлението.

В събитието ще вземат участие представители на компании и организации от осветителната и полупроводниковата индустрия, както и от сферата на информационните и комуникационни технологии. Конферентната програма ще включва множество паралелни тематични сесии и една пленарна сесия.

По време на конференцията Smart Lighting 2017 и тематичното изложение, в рамките на втория ден от събитието, ще се проведе и специален нетуъркинг форум - бизнес срещи в сферата на свързаното осветление.

     
Източник: Smart Lighting

Ключови думи: Smart Lighting   интелигентно осветление   свързано осветление   конференция  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...