Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Национален семинар "Енергетика на осветлението" ще се проведе в София

27.04.2017   |   Предстоящо
 

Национален семинар "Енергетика на осветлението" ще се проведе на 27 април т. г. в Националния дом на науката и техниката в София. В рамките на събитието фирма Microplus Germany ще представи своите решения в областта на съвременното енергийно ефективно светодиодно осветление.

Програмата на семинара включва и лекции на тема: "Осветлението като енергопотребител", "Енергийна ефективност на вътрешното и външното изкуствено осветление", "Обследване за енергийна ефективност. Култура на инвестиционно проектиране", "Енергетика и естетика - синергия в осветлението".

Организатори на събитието са Научно-техническият съюз на енергетиците в България, Електроенергийният системен оператор, Националната електрическа компания, Комисията за енергийно и водно регулиране, Агенцията за устойчиво енергийно развитие, Техническият университет в София, Русенският университет "Ангел Кънчев", Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Клубът на енергетиците в Русе.

Семинарът "Енергетика на осветлението" е без такса за участие. За информация и регистрация: e-mail: ntseb@abv.bg, тел. 02 988-41-58.

     
Източник: Microplus Germany

Ключови думи: Microplus Germany   LED осветление   енергийно ефективно осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...