Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

TILS 2017 акцентира върху интелигентния дизайн на осветителни тела и LED технологиите

21.04.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Тайванското международно изложение за осветление (Taiwan International Lighting Show, TILS), организирано от Службата за външна търговия и Министерството на икономиката на Тайван, се състоя между 12 и 15 април т. г. в Тайпе. Събитието бе посетено и от представител на водещото издателство за техническа периодика TLL Media. 150-те изложители представиха своите иновативни и ефективни продукти – осветителни тела, специално осветление, апаратура за изпитване и инспекция, LED осветители, производствено оборудване и материали, на над 500 щанда. Паралелно се проведе изложението LED Taiwan, организирано съвместно със SEMI Taiwan и Тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA).

Мотото на тазгодишното издание на TILS бе "Интелигентен дизайн, светъл живот", а основните тематични направления включваха жилищно, търговско, интелигентно, външно осветление, решения за осветление на кухни и мебели, индустриално осветление, осветители за автомобили и др. Изложбената площ бе разделена на зони за осветители, за специално осветление, за апаратура за тестване и инспекция, а за първи път тази година бе обособена и зона за осветителен дизайн. В нея посетителите можеха да видят широка гама решения за външно и вътрешно творческо осветление за домакинства и търговски обекти.

В рамките на изложението водещи тайвански и чуждестранни компании представиха последните тенденции в осветителната индустрия. Сред изложителите бяха производителят на високоефективни осветителни тела Golden Way Electronics, който търси бизнес партньори от региона на Югоизточна Европа, Nan Ya Photonics, предлагаща ефективно индустриално осветление, и водещият световен производител на баласти Mean Well.

Акцент в участието на Unity Opto Technology, един от лидерите на тайванския пазар, бяха плоски камбани за индустриално осветление с нов дизайн, намаляващ значително заеманото пространство. Компанията получи и награда за иновативен продукт в категорията "Вътрешни осветителни тела и системи" за интелигентно акцентиращо осветление за аквариуми. Производителят Ado light, с офис и в Европа и също търсещ сътрудничество, демонстрира луксозни дизайнерски серии осветители, подходящи за хотели и жилищни сгради.

Epistar пък представи модули за осветление при отглеждане на растения и патентовани решения за автомобилната индустрия, като разработеният от компанията галий-нитриден драйвер бе отличен с награда в категорията "Осветителни части и компоненти". На щанда на Delta Electronics посетителите можеха да се запознаят с иновативни продукти за сградна автоматизация, а на Lite-On Technology – с LED осветителни компоненти и оптични сензори за интелигентно осветление в домакинствата и автомобилната индустрия.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TILS   Taiwan International Lighting Show   LED Taiwan   интелигентно осветление   LED осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...