Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Производителят на осветителни тела BERLITE стъпи на българския пазар

03.05.2017   |   Бизнес
 

От началото на т. г. на българския пазар се предлагат продуктите на турския производител на осветителни тела BERLITE, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com представители на компанията.

"Компанията прилага целия си натрупан опит и знания в производството и разработката на висококачествени и иновативни осветителни тела. Нашите инвестиции в технологии и развойна дейност ни позволяват да поддържаме както високото качество на продукцията, така и възможността за едросерийно производство. Високото качество на продукцията е отправната точка на всички наши проекти", заявиха те.

"В състояние сме да предложим сигурни, устойчиви и икономически ефективни продукти на своите клиенти. Произвеждаме интелигентно проектирани продукти и осигуряваме поддръжка за своите клиенти благодарение на нашия специализиран екип", коментираха от компанията.

BERLITE се управлява в съответствие с ISO 9001, a всички продукти са произведени в съответствие със CE и EN 60598 стандарти за качество, като компанията притежава също PTC и GOST сертификати.

     
Източник: Berlite

Ключови думи: BERLITE   осветителни тела  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...