Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Обявена е програмата на BulLight 2017 - 17.05.2017

17.05.2017   |   Начало»Събитията
 

Българският национален комитет по осветление (БНКО) обяви програмите на XVI конференция по осветление с международно участие BulLight 2017 и втората младежка балканска конференция BalkanLightJunior 2017.

Двата форума ще се проведат от 25 до 27 май т. г. в Созопол. Конференцията ще бъде открита в 9 ч. с встъпителен доклад от доц. д-р инж. Красимир Велинов, председател на БНКО.

Програмата включва разнообразни пленарни сесии и научни доклади на различни теми, сред които: "Сините светодиоди: в края на полупроводниковата революция", "Ролята на оптиката в развитието на човешкото познание", "Въздействие на LED технологията върху вертикалните ферми и аквапониката", "Естествената светлина в офисите и фактор на заслепяване", "Ергономия на светлината", "Влияние на спектъра на светлината върху растежа на растения", "Особености при проектирането на системи за театрално и студийно осветление", "Изследване светлоразпределението на осветителни уредби на железопътни гари", "Интериорно осветление в православен храм". В рамките на конференцията ще се проведе и национална кръгла маса на тема "Актуални проблеми на тунелното осветление".

Със свои презентации ще вземат участие фирмите: А3, Улично осветление, BSM, Philips и LEDiL.

Програмата на BulLight 2017 и BalkanLightJunior 2017 може да намерите тук.


 

     
Източник: БНКО

Ключови думи: БНКО   BulLight 2017   BalkanLightJunior  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...