Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Z-Light с участие в конференция на тема „Железопътна инфраструктура - безопасност и оперативна съвместимост”

31.05.2017   |   Бизнес
 

От името на Управителния съвет на Национално сдружение – Общество на инженерите по железен път (НСОИЖП), Z-Light бeшe поканенa да вземе участие в конференция на тема „Железопътна инфраструктура - безопасност и оперативна съвместимост”, съобщиха от офиса на компанията. Конференцията ще се проведе на 9 юни т. г., в Сарафово.

В рамките на събитието експерти на Z-Light ще изнесат доклад/презентация относно приложенията на осветлението в железопътната инфраструктура и ще представят на аудиторията цялостни светлинни решения и осветителни тела за открити и закрити пространства с общо и специализирано предназначение.

„Като представители на Zumtobel Group - водеща глобална компания в областта на иновативните решения и компоненти за осветление, целта ни е да запознаем професионалистите в този сектор с възможностите на високотехнологичните продукти и комплексни решения, които предлагаме. Имаме готовност да ги подпомогнем на всеки един етап при конкретни проекти за осветление, където внедрявайки и използвайки енергоефективно светодиодно осветление и интелигентни системи за управление на Zumtobel, Thorn Lighting и Reiss, могат да разчитат на безпроблемен и дълъг експлоатационен живот на осветителните уредби, както и да реализират икономия на електроенергия и да минимизират текущите разходи за поддръжка“, коментираха от компанията.

     
Източник: Z-Light

Ключови думи: Z-Light   Zumtobel Group   Thorn Lighting   Reiss   енергоефективно светодиодно осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...