Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Конференция за дизайн на осветление в Санкт Петербург

12.10.2017   |   Предстоящо
 

Четвърто издание на годишната международна научна конференция "Дизайн на осветление" ще се проведе на 12 и 13 октомври т. г. в Александринския театър на Санкт Петербург. Събитието е организирано от Висшето училище за осветителен дизайн на университета ИТМО (CLD ITMO University) в рамките на програмата за развитие на Санкт Петербург в периода 2018–2030 г. като културна столица на Русия.

Конференцията ще събере на едно място повече от 500 водещи руски и чуждестранни експерти в областта на осветителния дизайн, архитектурата, изкуството, градоустройството, инженеринга, информационните и мултимедийните технологии.

Двудневният форум е със свободен вход и включва панелни дискусии, лекции, семинари и презентации. Основната програма предвижда културни и образователни дейности, предназначени за насърчаване и развитие на осветителната култура, както и неформални дискусии на представители на различни професионални направления.

     
Източник: Университет ИТМО

Ключови думи: Университет ИТМО   дизайн на осветление   осветителен дизайн  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...