Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Доц. д-р инж. Красимир Велинов: Забелязва се тенденция в оптимизиране на експлоатационните характеристики на осветителите - 09.08.2017

09.08.2017   |   Начало»Експертно
 

В специално интервю по повод провелото се през м. май XVI издание на конференцията BulLight доц. д-р инж. Красимир Велинов, председател на Българския национален комитет по осветление (БНКО), разказа за читателите на списание ТД Инсталации за организацията на събитието, постигнатите цели и предстоящите мероприятия в календара на БНКО.

"През 1999 г. по инициатива на членове на НКО, в гр. Варна беше проведена Първата Балканска конференция по осветление. Тя е една значима инициатива за България, която се възприема от балканските специалисти и регулярно се провежда в отделните страни на Балканите.

През 2018 година отново идва ред на България да бъде домакин на тази конференция. Екипът подготвил първата Балканска конференция отново се наема със задачата да я организира.
За целта е създадена уеб страница на конференцията и са разпратени покани за участие до чуждестранните специалисти. Очакваме всички, които се интересуват от проблемите на осветлението, да посетят това събитие", сподели той.

Цялото интервю четете тук.

 

     
Източник: ТД Инсталации

Ключови думи: БНКО   BulLight   светодиодни осветители   осветителна техника   Красимир Велинов  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Експертно

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...