Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Изложението LuxLive 2017 ще представи бъдещето на осветителните технологии

15.11.2017   |   Предстоящо
 

Поредното издание на изложението LuxLive, едно от най-мащабните събития в Европа в областта на осветлението, ще се проведе на 15 и 16 ноември т. г. в Лондон. Акцент на форума ще бъде трансформацията на конвенционалните осветители в интелигентни устройства, предоставящи възможност за мониторинг и управление на средата.

Посетителският профил на LuxLive обхваща представители на консултантски компании, производствени предприятия, търговски вериги, както и дружества от сферата на електроразпределението. Към момента участието си в събитието са потвърдили ABB, Philips, Osram, Samsung и др.

Съпътстващата програма на форума включва изложението за архитектурно осветление lightspace dot london, серия от семинари и презентации, посветени на аварийното осветление, конференцията Smart Spaces с фокус върху свързаните решения за екстериорно осветление, както и специално образователно събитие на Британската асоциация на осветителната индустрия (LIA).

     
Източник: Revo Media

Ключови думи: Revo Media   LuxLive   архитектурно осветление   аварийно осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...