Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

VII Балканска конференция по осветление Balkan Light 2018 - 04.06.2018

04.06.2018   |   Начало»Предстоящо
 
От 4 до 6 юни 2018 г. в сградата на Интерпред, София, ще се проведе 7-ата Балканска конференция по осветление Balkan Light 2018. На събитието ще бъдат разгледани и обсъдени актуални проблеми в осветителната техника.
 
Очаква се участие да вземат специалисти от цял свят, които ще имат възможност да обменят знания и опит в областта на осветлението и технологиите на 21 век. Сред тематичните направления ще са: Енергийна ефективност в осветлението; Виждане и цвят;Технология и методика на физически измервания на оптични лъчения; Дизайн и ергономия в осветителната техника; Осветление и сигнализация в транспорта; и др.
 
Предишните издания на Balkan Light са проведени във Варна, България (1999), Истанбул, Турция (2002), Клуж-Напока, Румъния (2005), Любляна, Словения (2008), Белград, Сърбия (2012) и Атина, Гърция (2015). Членовете на български национален комитет по осветление могат да се регистрират за участие при преференциални цени. Повече информация ще намерите тук.
     
Източник: БНКО

Ключови думи: БНКО   Balkan Light   осветителна техника  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...