Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ЕЕ & ВЕ и Smart Cities ще се проведат през март в София

27.03.2018   |   Предстоящо
 

Изложението и конференциите ЕЕ & ВЕ (Енергийна ефективност и възобновяема енергия) и Smart Cities (Интелигентни градове) ще се състоят между 27 и 29 март т. г. в София, информират организаторите Виа Експо. Събитията са сред водещите в България и Югоизточна Европа, които представят напредъка в областите на възобновяемата енергия и енергийно ефективните технологии, насърчават трансфера и прилагането на интелигентни системи и иновации в сградите и градската среда.

"ЕЕ & ВЕ и Smart Cities са успешна платформа за диалог между доставчици и потребители на екологични и рентабилни решения. Събитието е насочено към представители на общини и релевантни държавни институции, мениджъри и специалисти от индустриалния, търговския и публичния сектор. Участниците ще имат възможност да научат повече за потенциала на пазара и актуалните пазарни тенденции. Виа Експо предоставя нова услуга - виртуалният формат на изложението осигурява допълнителна онлайн реклама на изложителите", информират организаторите.

Събитията застъпват браншовете: енергийна ефективност: когенерация, отопление, охлаждане, вентилация, осветление, пасивни къщи, мобилност; Био-, слънчева, вятърна и геотермална енергия, енергия от отпадъци; интелигентни сгради, информационни и комуникационни технологии, интелигентни мрежи, съхранение на енергия, енергиен мениджмънт, устойчива градска среда и мобилност др.

Основни теми в конференциите тази година ще бъдат проектът CryoHub под мотото "Криогенно съхранение на енергия за възобновяем изкуствен студ и електрозахранване", предизвикателствата на новите енергийни технологии, решения за отопление и охлаждане, интелигентно административно управление. Експертите ще обсъдят още интелигентни решения за енергийна ефективност, електронно здравеопазване и ИКТ технологии и интелигентна мобилност и транспорт.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ & ВЕ   Smart Cities   eнергийна ефективност   възобновяема енергия  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...