Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Актуализиран уебсайт на Samsung LED

07.02.2018   |   Бизнес
 

Водещият корейски производител Samsung Electronics актуализира уебсайта си, посветен на светодиодите, информират от Неосвет Лайтинг, дистрибутор на Samsung у нас.

Сред продуктовите новости, публикувани на сайта, са серията светодиоди LM561C, която се позиционира като LED 0,2 W с отлична ефективност 210 lm/W. Лидерът на стария сайт - LM301B, вече също е обявен като 0,2 0,2 LED, но с по-ниско директно напрежение от 2,6 V, така че този диод постига рекордна ефективност от 223 lm/W.

Според тестовете, извършени от специалисти на Неосвет Лайтинг, сред мощните диоди в керамичен корпус 3535 на пръв поглед няма революционни промени, но понякога те получават резултати LH351B с Q rank и за първи път е получен R rank, което съответства на ефективността от 180-190 lm/W при 85° C. Въпреки тези добри резултати на LH351B, предимството на максималната ефективност ще бъде запазено за по-старите серии LH351C (Imax 2A) и LH351D (Imax 3A). Революционни промени в корпусите и в ефективността вече не се очакват, но постоянната работа за намаляване на директното напрежение върху LED чипа води до повишаване на ефективността за lm/W.

Тази година Неосвет Лайтинг (Неон-ЕК), първият официален дистрибутор на Samsung LED в Русия, празнува десетата годишнина от своето успешно сътрудничество със Samsung.

     
Източник: Неосвет Лайтинг

Ключови думи: Неосвет Лайтинг   Неон-ЕК   Samsung   LM561C   LM301B  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...