Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ЛидерЛайт реализира проект за улично и парково осветление в Силистра - 14.02.2018

14.02.2018   |   Начало»Проекти
 

Българският производител на светодиодно осветление ЛидерЛайт България достави високоефективни улични и паркови осветителни тела за нуждите на община Силистра.

За изпълнението на проекта са произведени и доставени над 3000 броя осветители от серия MAG 3 с мощност от 15 W до 105 W с последно поколение високоефективни светодиоди. Те са инсталирани в мрежата на улично и парково осветление на целия град Силистра. Постигнатата ефективност надвишава 130 lm/W на тялото.

Всички осветители са свързани към специално разработена интелигентна система за управление на улично осветление. Тя дава възможност за разрешаване на възникналите проблеми за поддръжка и контрол на градското осветление: симетрично натоварване на фазите, неизправности в проводниците, нерегламентирано включване, консумация на потребената електроенергия в реално време, възникване на повреди в осветители и много други функции.

След реализирането на подмяната на морално остарялото и силно амортизирано конвенционално улично осветление със съвременна LED технология и въвеждане на интелигентна система за диспечерско управление и мониторинг на уличното осветление на града предвидената годишна икономия на електроенергия е над 180 000 kWh, а спестените CO2 емисии - над 140 000 т годишно.
 

     
Източник: ЛидерЛайт

Ключови думи: ЛидерЛайт   улично осветление   парково осветление   градско осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...