Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Обявиха тазгодишните носители на наградите Design Plus сред изложителите на Light + Building - 27.02.2018

27.02.2018   |   Начало»Бизнес
 

Международно жури избра победителите за 2018 г. в конкурса за иновативен дизайн и технологии Design Plus, който се провежда сред изложителите на Light + Building като традиционен елемент от платформата.

В тазгодишното издание на състезанието, организирано от Messe Frankfurt в сътрудничество с Германския съвет по дизайн (German design council), се включиха 154 компании с кандидатури за общо 222 продукта. Съдиите оценяваха предложенията по трите основни за конкурса критерия: иновативен дизайн, екологосъобразност и технологична новост/изключителност.

Посетителите на Light + Building 2018 ще имат възможността да се запознаят с предимствата на наградените продукти в рамките на шестте изложбени дни от 18 до 23 март в зала 1.2 на панаирния център във Франкфурт.

Наградите Design Plus са особено популярни и извън Германия, подчертават от Messe Frankfurt. В конкурса тази година са се включили фирми от 26 страни, включително държави извън Европа - Япония, Колумбия, Китай, Тайван, Канада и САЩ. В началото на януари журито избра 39 от всички подадени конкурсни предложения, а 5 от тях получиха номинацията "Най-добър продукт" в дадена категория. Номинирани бяха и 3 проекта на млади дизайнери, които бяха селектирани сред общо 70-те кандидатури в този сегмент.

Отличените дизайни може да разгледате тук.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Light + Building   Design Plus  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...