Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Новости в интелигентното осветление на ЕЕ & ВЕ и Smart Cities 2018

Новости в областта на интелигентното осветление и многофункционалните осветителни системи ще демонстрират участниците в изложението ЕЕ & ВЕ (Енергийна ефективност и възобновяема енергия) и Smart Cities (Интелигентни градове), което ще се проведе от 27 до 29 март т. г. в ИЕЦ, София.

Тази година водещи фирми от бранша избраха събитието за място на своите продуктови премиери, съобщават организаторите от Виа Експо.

Световна новост с 27 патента – така участник анонсира безжичен ключ, извличащ ползата от употребата на кинетична енергия. Тя се генерира от натискане на ключа. Инсталацията се извършва без кабели и пробиване на стени, директно върху керамика, мозайка, мрамор, дърво.
Друг изложител ще представи интелигентно осветление, което постига висока осветеност в дома, работна среда и заведения. То се интегрира в автоматизирана система, осигуряваща лесен достъп до всяка лампа на панела за управление чрез бутони или мобилно устройство, като намалява значително консумацията на електроенергия. Специален мощен процесор създава бързо различни сцени за осветеност, димиране и цвят, подходящи за различни приложение в дома, офиса или заведението.

Сред новостите, демонстрирани на изложението, ще бъде интелигентнaтa осветителна система, която реагира при кризисни ситуации – пожар, влизане с взлом, наводнения и др. При възникване на подобно събитие се включва оптична аларма.

Сред продуктовите експонати ще бъдат осветителни тела и компоненти от висок клас за бизнеса и дома – крушки, прожектори, улични лампи, сензори, дисплеи и др.

Изложители от 15 страни ще вземат участие в ЕЕ & ВЕ и Smart Cities 2018.

 

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ & ВЕ   Smart Cities   интелигентно осветление  

Лумекс Лайтинг
Light+Building 2024
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Предстоящо
Light+Building 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...