Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Приключи вторият етап от обновяването на фасадното осветление на Министерството на отбраната - 14.03.2018

14.03.2018   |   Начало»Реализации
 

Един от ключовите осветителни проекти в София - II eтап на обновяването на фасадното осветление на знаковата сграда на Министерството на отбраната, бе завършен, обявиха от Стенс, която реализира обекта.

"Сградата на Министерството на отбраната в София се отличава със своята забележителна класическа архитектура, изключително популярна сред населението в цялата страна", коментират от компанията.

В този етап от проекта са инсталирани LED осветителни тела SEWING, отличаващи се с висока ефективност и елегантен дизайн. Корпусът на осветителя е изработен от поликарбонат с UV защита.

По време на изпълнението са преработени и луминесцентните фасадни осветители. В съществуващия корпус са монтирани специални LED линейни осветителни тела тип греда с консумация от 20W.

"Осветителите са изработени с огледален асиметричен рефлектор, вследствие на което е постигнато равномерно осветяване на барелефните орнаменти. Изпълнението на проекта е съобразено изцяло с изискването за дискретно, несмущаващо и ненатрапчиво осветяване на фасадата", разказват за проекта от компанията.

"Благодарение на високоефективното LED осветление, e постигната икономия на ел. енергия от над 70% спрямо конвенционалното осветление", споделят от Стенс.

Вижте информация за първия етап на проекта тук.

     
Източник: Стенс

Ключови думи: Стенс   Stens   МО   фасадно осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...