Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Неосвет Лайтинг стартира производство на осветители от серията HORTI LED

28.03.2018   |   Бизнес
 

Неосвет Лайтинг ЕООД започна серийно производство на осветители от серията HORTI LED, подходящи за домашно или дребно серийно производство на разсад, зеленчуци, екзотични стайни растения, цитруси и други, съобщават от компанията.

Инженерите на фирмата, съвместно с водещи специалисти от Държавния аграрен университет в Санкт Петербург, разработват и изследват различни типове спектри за определени растения. На база на богатия опит е избран специален спектър, който е универсален за много от растенията, които могат да бъдат отглеждани в изкуствени условия.

Осветителните тела се произвеждат в четири различни типа мощност: 18, 36, 54 и 72 вата. Херметичните корпуси с влагоустойчивост IP65 без вентилатори за охлаждане гарантират безопасността на хората и надеждната работа на осветителните тела по време на поливане на растенията.
 
"Основното на осветителя HORTI е, че той е за допълнително подсветване на растенията, а не за основно", разказват от Неосвет Лайтинг. "Осветителите от тази серия са оборудвани със светодиоди, с два върха на светлина Wp ≈ 450nm (синьо) и Wp ≈ 650nm (червено). Всеки цвят носи определена енергия: червеният спектър (650 нанометра) влияе върху развитието на кореновата система, върху растежа на растенията, узряването на плодовете и цъфтеж; синият допринася за активиране синтезирането на протеин в едно растение и спомага за увеличение на зелената маса, за удебеляване на стъблото, както и образуване на нови издънки.

Употребата на HORTI LED осветителите спомага и за лекуване на различни заболявания по растенията, води до пълно излекуване и по-нататъшно хармонично развитие. Не на последно място, LED осветителите са изключително енерго спестяващи и щадящи растенията. Цените са напълно достъпни за българските цветари", уточняват от компанията.

Осветителите от серията HORTI LED се произвеждат в България от висококачествени материали и електронни компоненти, с 5 години гаранция.

     
Източник: Неосвет Лайтинг

Ключови думи: HORTI LED   Неосвет Лайтинг   осветителни тела  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...