Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Нови тенденции в интелигентното осветление и сградната автоматизация представят на EE&ВЕ и Smart Cities - 28.03.2018

28.03.2018   |   Начало»Предстоящо
 

Иновации в осветлението и сградната автоматизация са сред акцентите на изложенията за Енергийна ефективност и възобновяема енергия и Интелигентни градове, които стартираха на 27 март и ще продължат до 29 март в Зала 5 на ИЕЦ, София, съобщиха организаторите от Виа Експо.

Посетителите на двата форума ще имат възможността да се запознаят с решения за интелигентно осветление и енергийна ефективност чрез прецизно контролиране на сградните подсистеми, индустриални LED продукти, устройства и системи за автоматично и дистанционно управление на осветлението - LED RGBW крушки, чрез които може да се променя цвета и интензивността на осветлението, Z- Wave модули за безжично включване на електрически уреди, умен контакт, димери за светодиодни ленти за създаване на безброй цветови опции и др.

Част от разнообразните предложения на тазгодишните фирми изложители са още интелигентна домашна система от ново поколение, както и енергоспестяващи пасивни безжични кинетични ключове, които сами генерират електрозахранване и са предназначени за директна инсталация върху стъкло, керамика, дърво, мозайка и др.

"Сред продуктовите експонати са и котли и камини на биомаса, биогаз инсталации, хибридни фотоволтаични системи, фотоволтаици, системи за енергийна ефективност, комбиниращи различни енергоизточници, компактни електрически превозни средства, безжични мрежови системи и др.", допълват организаторите.

Утре, 29 март, стартира конференцията Интелигентни градове, за участие в която се изисква регистрация, припомнят от Виа Експо. Лектори на събитието ще са експерти от Софийска община, SAP, ДАВИД Холдинг (България), Консорциум Иннова (Италия), Соитрон Груп (Словакия и България), WATIFY Кампания (Белгия), BMZ (Полша), Интраком (Гърция), Румънска асоциация за интелигентни градове и мобилност.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   EE&ВЕ   Smart Cities   ИЕЦ   осветление   сградна автоматизация  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...