Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Beghelli представи новаторски решения за аварийно осветление - 31.05.2018

31.05.2018   |   Начало»Бизнес
 

Beghelli представи нова революционна технология в производството и интелигентното управление на аварийно осветление, съобщиха от българското представителство на компанията. За пръв път в света Beghelli дава 10 години гаранция на батериите в новата си серия аварийни осветителни тела OPTICOM.

Новите аварийни осветителни тела могат да се управляват със смартфон само с едно безплатно мобилно приложение, да се сменят режимите им, да се задава време за аварийна работа между 1, 1½, 2, 3 и 8 ч., както и да се получават отчети за състоянието на всички компоненти.

"За пръв път в света стандартни аварийни осветителни тела работят от от –30 до +50° C. За пръв път света само със свързването на радио модул аварийните осветителни тела могат да се включат към система за централизирано управление от разстояние LOGICA FM. За пръв път в света батериите на аварийните осветителни тела позволяват повече от 7000 цикъла на зареждане и разреждане. За сравнение - старите оловни батерии позволяваха само 150–200 цикъла на зареждане и разреждане", подчертаха от компанията.

     
Източник: Бегели

Ключови думи: Бегели   Beghelli   аварийно осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...