Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Стенс реализира част електро в наградената жилищна сграда АЛБА - 06.06.2018

06.06.2018   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Фирма Стенс е проектант на част електро на АЛБА - победител в категория жилищни сгради над 10 000 кв. м на националния конкурс "Сграда на годината 2017", съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията. Събитието се организира от "Градът Медиа Груп" под патронажа на МРРБ със съдействието на браншовите организации в строително-инвестиционния сектор. Инвеститор на АЛБА е БЛД, а архитект - Студио Танков Архитекти.

Електро проектът на сградата е разработен с най-съвременните технологии, предлагащ многобройни автоматизирани инсталации, интегрирани осветителни LED системи и функционални решения с цел енергийна ефективност. Проектирани са силнотокови и слаботокови инсталации, пожароизвестяване и мълниезащитна инсталация, както и заземителна инсталация. Разработеният цялостен проект позволява въвеждането на системи тип "smart house" за управление и контрол.

"Изготвеният електро проект е еталон за качество на сградите в България, като е съобразен изцяло с функциите и конкретното интериорно и екстериорно решение и изискванията на международните стандарти за една устойчива еко сграда. Стенс съчетава професионализъм и лично отношение към всеки детайл", обясниха от компанията.

     
Източник: Стенс

Ключови думи: Stens   Стенс   Сграда на годината   АЛБА   smart house  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...