Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ABB достави i-bus KNX система на стадион в Русия

18.06.2018   |   Реализации
 
ABB предостави своята i-bus KNX система на историческия руски стадион, който е бъде домакин на седем мача от Световното първенство по футбол през т. г. Стадион Лужники в Москва бе подложен на широкомащабно обновяване с цел да стане основното място за провеждане на турнира.
 
Вътрешното и външното осветление, както и осветяването на действието на терена в целия стадион, се управляват посредством системата i-bus KNX на ABB. Осветлението около стадиона се контролира посредством енергоспестяващи алгоритми на ABB, които отчитат времето на деня, естествената светлина и общото натоварване на енергийната мрежа.
 
"За да гарантира стабилност на захранването по време на мачовете, системата ABB i-bus KNX управлява поетапното подаване на захранване на прожекторите с цел да се избегне рязко пренатоварване в мощността в процеса на включване на различните осветителни системи. Въпреки това, постепенното подаване е толкова фино и бързо, че зрителите и персоналът на стадиона не могат дори да забележат", обясняват ABB.
 
"В ABB се гордеем, че ни поверяват такъв престижен проект. Нашите продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и технологиите за сградна автоматизация правят инсталции с всякакви размери интелигентни, а тяхното захранване по-гъвкаво, ефективно и сигурно", сподели Тарак Мехта, президент на дивизия "Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане" на ABB.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   KNX   i-bus   стадион Лужники  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...