Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт реализира цялостно интериорно и архитектурно LED осветление в офис сграда M Plaza

27.06.2018   |   Реализации
 

Окта Лайт България реализира проект за цялостно интериорно и архитектурно светодиодно осветление в офис сграда M Plaza.

Новопостроената бизнес сграда в центъра на София с клас А офис площи над 10 000 кв. м е оборудвана изцяло с LED осветители от серията OLOT-N. Освен със своя елегантен дизайн OLOT-N се отличава с висока ефективност и надеждност. Доставените от Окта Лайт офис осветители отговарят на всички изисквания на възложителя Интко брендс за ниво на осветеност от минимум 500 lx, индекс на заслепяване UGR<19 и коефициент на пулсации по-малък от 5%. Главната цел на светотехническия проект е постигането на отличен визуален комфорт на работните места в съчетание с модерен и стилен дизайн на осветителите.

За изпълнение на фасадното осветление на сградата Окта Лайт достави специален модел светодиодни флексо ленти с висока яркост, предназначени за външен монтаж, и имащи за цел да подчертаят всеки архитектурен детайл. Възможността за лесното огъване на флексо лентата (до 90 градуса) позволява монтажът й в малогабаритен външен улей, като по този начин се постига следване на всеки един контур на сградата. Характерни особености на вложеното фасадно осветление са висок IP рейтинг (IP 65), студоустойчивост и UV защита.

"В офис сграда M Plaza Окта Лайт България реализира пореден мащабен проект в сферата на интериорното и архитектурно LED осветление. С него компанията се доказа за пореден път като надежден производител на светодиодно осветление с индивидуален подход към всеки клиент", споделиха от Окта Лайт.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   M Plaza   архитектурно осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Beghelli
Kovas
ATG

Последно от Реализации

  РеализацииВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...