Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Interlight Moscow 2018 с разширена програма в областта на интегрираните системи за сигурност - 06.11.2018

06.11.2018   |   Начало»Предстоящо
 

Interlight Moscow powered by Light + Building ще се проведе от 6 до 9 ноември т. г. в Москва. Водещото търговско изложение за Русия и страните от бившия Съветски съюз ще демонстрира пълната гама от продукти и съвременни решения в областта на декоративното и техническото осветление, LED технологиите, интелигентния дом и сградната автоматизация. През тази година експозицията ще бъде разширена с решения в областта на интегрираните системи за сигурност.

В рамките на събитието ще се състои и премиерата на Intersec Forum Russia - специализирана конференция за домашна и сградна автоматизация и системи за сигурност, огранизирана с подкрепата на KNX International, EnOcean Alliance и Руското биометрично дружество. По време на Interlight Moscow ще се проведе и традиционната международна конференция за светиодно осветление LED Forum.

В миналогодшното издание на изложението, организирано от Messe Frankfurt, взеха участие 497 компании от 23 страни, които представиха своите продукти на изложбена площ от 24 754 кв. м. Събитието бе посетено от общо 18 463 специалисти от 58 страни и 78 региона на Русия.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Interlight Moscow   Light + Building  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...