Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт достави индустриално LED осветление за Нурсан Отомотив - 28.08.2018

28.08.2018   |   Начало»Реализации

Нурсан Отомотив, производител на електроинсталации за автомобилната промишленост, избра Окта Лайт България за производител на светодиодното осветление за новопостроената си индустриална база в с. Люляково, област Бургас, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от българската компания.
 
Основните изисквания в проекта - постигането на висока ефективност, равномерност на осветеността при заложена средна осветеност от 500 лукса за производството и 200 лукса за складовото помещение, са постигнати благодарение на серията високоефективни индустриални линеарни осветители Proffit Premium, отличаващи се със светлодобив от 150 lm/W на осветителното тяло и степен на защита IP65. За осветление на складовите помещения пък са доставени индустриалните светодиодни осветители Tangra UHE 120W. "Тази серия притежава една от най-високите ефективности на пазара от 160 lm/W на осветителното тяло (190lm/W на светлоизточника), изключително хомогенно светоразпределение, клас на защита IP65 и степен на удароустойчивост IK10", допълниха от Окта Лайт.

"Реализирайки пореден амбициозен проект в сферата на индустриалното светодиодно осветление Окта Лайт спечели доверието на още един водещ чуждестранен инвеститор в лицето на Нурсан Отомотив", коментираха от компанията.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   индустриално LED осветление   Нурсан Отомотив   Proffit Premium   Tangra UHE 120W  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...