Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Следващото издание на Light + Building ще се проведе през септември 2020 г. - 21.09.2020

21.09.2020   |   Начало»Предстоящо
 

Следващото издание на Light + Building ще се проведе в средата или края на септември 2020 г. във Франкфурт на Майн. Организаторите от Messe Frankfurt очакват пореден ръст на броя на изложителите, които ще представят своите най-нови решения в областта на осветлението, електротехниката и сградната автоматизация.

В предходното издание на форума през март 2018 г. взеха участие общо 2714 изложители от 55 страни (в сравнение с 2626 през 2016 г.). Общо над 220 000 посетители от 177 страни (216 610 през 2016 г.) се запознаха с техническите новости, демонстрирани в Панаирния и изложбен център на Франкфурт.

"Всички участници - изложители, партньори и посетители - бяха доволни от панаира и това положително настроение преобладаваше във всички зали. Растежът в сектора продължава", отбеляза Волфганг Марцин, президент и главен изпълнителен директор на Messe Frankfurt.

70% от изложителите и 52% от посетители на Light + Building идват от чужбина. Най-много посетители след Германия идват от Китай, Италия, Холандия, Франция, Великобритания, Швейцария и Белгия. Големи увеличения на броя на посетителите бяха регистрирани и от страни като Русия, Индия, Финландия, Корея и Украйна.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Light + Building  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...