Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Втора младежка Балканска конференция по осветление BalkanLight Junior

19.09.2019   |   Предстоящо
 

Втора младежка Балканска конференция по осветление BalkanLight Junior 2019 ще се проведе от 19 до 21 септември т. г. в Пловдив. Събитието се организира от Националния комитет по осветление в България (НКО) и Техническия университет-София.

Конференцията е насочена към специалисти и най-вече млади учени, докторанти и студенти, които имат интереси в областта на осветителната техника и могат да демонстрират своите знания, достижения, идеи и интереси, свързани с нея. Тематичните направления включват: Светодиодно осветление; Фотобиология и невизуални аспекти на светлината; Светлинни източници, осветители и управление на осветлението; Фотометрия и колориметрия; Ергономия и физиология на зрението; Възобновяеми източници на енергия и управление на изкуственото осветление и др. Като част от съпътстващата програма ще се състоят фирмени презентации и демонстрации.

Срокът за подаване на резюме на научните доклади е 30 юни т. г. Допълнителна информация може да откриете в сайта на конференцията.

     
Източник: НКО

Ключови думи: НКО   ТУ-София   BalkanLight Junior  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...