Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Интер Пауър инсталира индустриално осветление в Подемкран - 17.04.2019

Интер Пауър реализира проект за подмяна на осветлението в производствената база на Подемкран, съобщиха от компанията. В рамките на проекта са заменени 1077 бр. стари и енергоемки 400 W и 250 W дроселни лампи с 304 бр. промишлени осветителни LED лампи тип камбана със SAMSUNG ЧИП/ДРАЙВЕР - 100W.
 
Производственото хале е с площ 20 000 кв. м и няколко различни височини. В продължение на няколко месеца Интер Пауър прави обследване, изготвяне на светлинни 3D проекти, ел. проекти, изчисления за възвращаемост на инвестицията. Заедно с ръководството на Подемкран е изготвена предварителната организация и линеен график относно монтажните дейности, които са съобразени изцяло с изискването да не се прекъсва работният процес.

Осветлението е подменено за 60 работни дни, като за целта са използвани две вишки, телескопична и ножична. "Подмяната над машините беше истинско предизвикателство заради трудния достъп, но я извършихме без проблеми и инциденти", коментираха от Интер Пауър.

"В проекта от наша страна участваха един проектант, един технически ръководител и осем монтажници и обектът бе завършен 30 дни предсрочно според линейния график", допълниха те.

     
Източник: Интер Пауър

Ключови думи: Интер Пауър   Подемкран   индустриално осветление  

Област: Реализации  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...