Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Руски производител на осветителни тела търси партньори

08.05.2019   |   Бизнес
 

Руска фирма, специализирана в разработката и производството на осветително оборудване, търси партньори за сключване на дистрибуторски и лицензионни споразумения или учредяване на съвместно предприятие. Изделията на компанията са насочени към приложения в автомобилостроенето, индустриалното производство и медицинското оборудване.

Фирмата е основана през 2017 г. в Москва. Освен проектиране, разработка и производство на осветителна тела, тя предоставя и услуги за по-нататъшна поддръжка на продуктите си.

Компанията търси чуждестранни партньори, които участват в производството или дистрибуцията на осветително оборудване. Съгласно лицензионното споразумение тя ще предостави права върху своите продукти и необходимата техническа документация. Съгласно споразумението за съвместно предприятие тя ще предостави ресурсите си, за да произвежда разработеното оборудване в чужбина. Основният й принос в създаването на съвместно предприятие ще бъде прехвърлянето на патентования производствен процес заедно с осигуряването на прототипи и иновационен капацитет.

Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: EEN; снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   осветителни тела  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...