Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България реализира нови проекти за интелигентно улично осветление във Франция

Окта Лайт България продължава да разширява своето присъствие на френския пазар за професионално LED осветление, доставяйки улични и паркови осветители за проекти в градовете Сен Пиер, Герсайм, Шатеноа, Ромбах и Селеста от региона на Елзас.

Всички инсталирани осветители са от най-ефективната серия EXTREME UHE (170 lm/W). Освен изключителните възможности за икономия моделите от тази серия се отличават с висока надеждност при работа в екстремни климатични условия, модулен дизайн, подходящ за приложение за всеки клас улици и пътни съоръжения. Сред предимствата им е и специалният корпус без оребрена външна повърхност на горната част на осветителя с цел предпазване натрупване на прах, намаляващо охлаждането на осветителното тяло.

Цялото инсталирано количество улични и паркови осветители в региона на Елзас е оборудвано с модули за интелигентно управление Intellilamp Node на Окта Лайт. Модулите са вградени в корпусите на осветителните тела посредством универсалните NEMA конектори и позволяват дистанционно управление на уличните осветители, контрол на работните параметри, възможност за монтиране на допълнителни сензори за мониторинг на околната среда. Всички осветители са интегрирани чрез системата за интелигентно управление на улично осветление на Окта Лайт в локални клъстери, които позволяват на общините максимално ефективен контрол на разходите и централизиран мениджмънт на публичното осветление.

Изпълнените проекти са резултат от успешното сътрудничество на Окта Лайт България с фирма Лихт САС, специализирана в предлагането на цялостни решения за осветление на модерната градска среда. Част от партньорската програма бе организираният от Лихт САС семинар за специалисти в областта на уличното осветление от региона на Елзас. На събитието в началото на 2019 г. присъства и представител на Окта Лайт, който направи демонстрация на най-високоефективната серия улични и паркови осветители на компанията и възможностите за интегрирането им в системи за интелигентно управление.

     
Източник: Окта Лайт България

Ключови думи: Окта Лайт   Лихт САС   EXTREME UHE   интелигентно улично осветление  

Област: Реализации  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...